Handleiding


Hoe neemt u de VR Pro in gebruik?

In de verpakking van de VR Pro bril vindt u een strip met rubberen voetjes. Deze voetjes zorgen ervoor dat wanneer de telefoon in de houder geplaatst is, de knoppen van het toestel niet ingedrukt worden.

 

Plaats de telefoon in het midden van de houder en bekijk waar de knoppen de houder raken en ingedrukt worden. Plaats aan de beide kanten van het toestel 2 rubberen voetjes op de houder naast de knoppen. Het toestel heeft nu voldoende ruimte aan de zijkanten, zodat de knoppen niet meer ingedrukt worden na plaatsing van de telefoon.

 

Schuif nu de houder in de VR Pro en start een app naar keuze. De meeste apps tonen bij het opstarten een verticale lijn welke u niet hoort te zien wanneer u de VR Pro draagt. Ziet u links of rechts toch de verticale lijn, dan dient de telefoon iets opgeschoven te worden.

 

Wanneer het beeld niet helemaal scherp is, kunt u beide lenzen in de VR Pro, zowel in de breedte als in de diepte verplaatsen. Voor iedereen is deze afstelling anders. Probeer beide lenzen naar voren, achteren, links of rechts te verschuiven om een optimaal beeld te krijgen.

 

Veel plezier met uw nieuwste sensatie.

 

VR Pro virtual Reality Glasses

 

Tip: Beschikt u over een Android of Windows telefoon?

Dan kunt u de VR Pro uitbreiden met een Bluetooth Gamepad voor het spelen van 3D games!.

Onder andere verkrijgbaar bij: 123Bestdeal & Bol.com


Download
VR Pro handleiding
VR Pro Handleiding.pdf
Adobe Acrobat document 145.0 KB